Srbija okupirana od Vučićevih ličnih saradnika

Izvršna vlast u Srbiji, oličena u predsedniku države Aleksandru Vučiću i državnoj vladi na čijem je čelu Ana Brnabić, krši ustavnu zabranu počinjavanja javne vlasti političkim organizacijama.

Posebno zabrinjava što se počinjavanje vlasti privilegovanim pojedincima i njihovim organizacijama najbrutalnije dešava u takozvanim “resorima sile” – Ministarstvu odbrane i Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Nedavno je otkriveno da se u magacinima srpske policije nalazi naoružanje u vlasništvu privatne firme GIM, za koju radi otac ministra tog ministarstva Nebojša Stefanović.

Osnivanje odbora “Srpske desnice” u prostorijama policijske stanice “Pantelej” u Nišu je najnoviji dokaz da je Srbija prestala da bude država svih njenih građana i da je okupirana od strane privilegovanih pojedinaca i njihovih političkih organizacija, bliskih Aleksandru Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

Ovim događajem se “pohvalio” Miša Vacić, snimkom na svom Instagram profilu. Minimalna reakcija države zbog ovog skandala bi trebalo da bude momentalna smena direktora policije Vladimira Rebića i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.